Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN:
9788361574781
EAN:
9788361574781
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Technik rolnik
format:
235x166 mm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
53,75 zł
Cena detaliczna:
64,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,18 zł
Opis produktu
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|