Okładka książki Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe

Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe

Wydawca: Hortpress
wysyłka: 3 - 5 dni
ISBN: 9788361574781
EAN: 9788361574781
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: Technik rolnik
format: 235x166 mm
język: polski
liczba stron: 248
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
53,75 zł
Cena detaliczna: 
64,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,18

Opis produktu

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj