Sekrety polskiej kuchni

Okładka książki Staropolski smalec. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Smalec, wykorzystywany dawniej w polskiej kuchni, wraca do łask. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na smalec, przyrządzany na różne sposoby - z jabłkiem, grzybami czy ziołami, a także receptury na
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z i
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na sosy popularne i wykwintne, wytrawne i deserowe. Ponadto podpowiadamy, do jakich dań pasują poszczególne sosy, a nawet podajemy przepisy na specjały z niektórymi z nich.
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Wypieki drożdżowe to tradycyjne specjały polskiej kuchni. Znajdziesz tu przepisy na chleby i bułki, a także słodkie smakołyki z drożdżowego ciasta: babki, pączki, placki, rogaliki.
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z pod
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Wiejskie przysmaki. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Zbiór przepisów na tradycyjne specjały oparte na składnikach pochodzących z polskiej wsi. To proste potrawy z ekologicznych produktów. Doskonałe receptury na dania z kaszą i ziemniakami oraz zupy,
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akc
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Okładka książki Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszys
41% rabatu
11,88
19,99 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj