Sekrety polskiej kuchniStaropolski smalec. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Smalec, wykorzystywany dawniej w polskiej kuchni, wraca do łask. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na smalec, przyrządzany na różne sposoby - z jabłkiem, grzybami czy ziołami, a także receptury na
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z i
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na sosy popularne i wykwintne, wytrawne i deserowe. Ponadto podpowiadamy, do jakich dań pasują poszczególne sosy, a nawet podajemy przepisy na specjały z niektórymi z nich.
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Wypieki drożdżowe to tradycyjne specjały polskiej kuchni. Znajdziesz tu przepisy na chleby i bułki, a także słodkie smakołyki z drożdżowego ciasta: babki, pączki, placki, rogaliki.
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Prokopczuk Zbigniew
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z pod
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Wiejskie przysmaki. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Zbiór przepisów na tradycyjne specjały oparte na składnikach pochodzących z polskiej wsi. To proste potrawy z ekologicznych produktów. Doskonałe receptury na dania z kaszą i ziemniakami oraz zupy,
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Prokopczuk Zbigniew
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
44% rabatu
11,20 zł
19,99 zł
niedostępny
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Prokopczuk Zbigniew
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszys
40% rabatu
11,92 zł
19,99 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|