Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-366-7
EAN:
9788377073667
oprawa:
miękka
format:
200x140mm
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
11,90 zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,88 zł
Opis produktuKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|