Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Prokopczuk Zbigniew
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-371-1
EAN:
9788377073711
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
format:
200x140 mm
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
41% rabatu
11,88 zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,88 zł
Opis produktuKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|