Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-368-1
EAN:
9788377073681
oprawa:
miękka
format:
200x140mm
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
11,92 zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,88 zł
Opis produktuKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|