Okładka książki Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni

Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni

Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7707-375-9
EAN: 9788377073759
oprawa: miękka
format: 200x140mm
liczba stron: 144
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
40% rabatu
11,90 zł
Cena detaliczna: 
19,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,88

Opis produktu


Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj