Stowarzyszenie Dorzecze

Okładka książki Krwawe tropy
Krwawe tropy
wysyłka: niedostępny
Akcja sensacyjnej powieści KRWAWE TROPY rozgrywa się w Białymstoku w latach 1924-25. To czasy kiedy na terenach Kresów aktywnie działają komunistyczne siatki szpiegowskie, których celem jest destabilizacja sytuacji politycznej i społecznej
31% rabatu
27,46
40,00 zł
niedostępny
Okładka książki Tymczasem
Tymczasem
wysyłka: niedostępny
Anna Lilpop-Klimiuk - białostoczanka z wyboru. Absolwentka Wydziału Prawa i Podyplomowych Studiów Obrotu Nieruchomościami na Wydziale Ekonomii Uniwersytetu w Białymstoku. Debiutowała w 1985 r. utworem „Wieże” opublikowanym na łamach gazety
31% rabatu
13,73
20,00 zł
niedostępny
Okładka książki Koniec świata
Koniec świata
wysyłka: niedostępny
Andrzej Fiedoruk - wybitny znawca i przewodnik po podlaskiej tradycji kulinarnej, potrafiący dowieść jej oryginalności i niepowtarzalności, pasjonat i gawędziarz jest twórcą rozpoznawalnym w całej Polsce. Z wykształcenia historyk, tropi i o
45% rabatu
27,50
50,00 zł
niedostępny
Okładka książki Moje białostockie powidoki / Stow. Dorzecze
„Moje białostockie powidoki” Andrzeja Fiedoruka to obrazy minionego świata, malowane barwą jasną, przejrzystą i radosną, bo takie powidoki z lat sześćdziesiątych i siedemdziesiątych minionego wieku zapamiętał Autor. Oglądając, w trakcie czy
45% rabatu
35,70
64,90 zł
niedostępny
Okładka książki Współczesna kuchnia podlaska
„Współczesna kuchnia podlaska” przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych pr
45% rabatu
41,25
75,00 zł
niedostępny
Okładka książki W białostockich karczmach zajazdach i restauracjach
Książka W białostockich karczmach, zajazdach i restauracjach jest drugą pozycją z cyklu PODLASKIE KULINARIA. W pierwszej Historia podlaskich smaków przedstawił nie tylko historię regionalnych smakołyków, ale także kuchnie mniejszości narodo
40% rabatu
45,19
75,00 zł
niedostępny
Okładka książki Historia podlaskich smaków
"O sensie jakiejkolwiek kuchni narodowej możemy mówić tylko wówczas, gdy popatrzymy na nią jak na witraż składający się z wielu mniejszych części. Tymi szkiełkami witraża,tworzącymi kompletne dzieło, są kuchnie regionalne, sól i istota kult
31% rabatu
51,49
75,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj