Witkowska HalinaGMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Autor:
Witkowska Halina
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki był
14% rabatu
61,15 zł
71,40 zł
niedostępny
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Autor:
Witkowska Halina
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele
14% rabatu
80,94 zł
94,50 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|