Okładka książki GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8374260327
EAN: 9788374260329
oprawa: Miękka
podtytuł: Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
format: 21.0x29.5cm
język: polski
liczba stron: 72
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
61,15 zł
Cena detaliczna: 
71,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,15

Opis produktu

W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj