GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Autor:
Witkowska Halina
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8374260327
EAN:
9788374260329
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
72
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
61,15 zł
Cena detaliczna:
71,40 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,01 zł
Opis produktu
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|