Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Autor:
Witkowska Halina
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8371879296
EAN:
9788371879296
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
80,94 zł
Cena detaliczna:
94,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,75 zł
Opis produktu
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości oraz możliwości uzyskania pomocy przy wdrażaniu HACCP. Szczegółowo przedstawiono także istotę systemu wraz z dwunastoma etapami wprowadzania zasad, których zrozumienie daje podstawę do samodzielnego zaprojektowania zakładowego systemu HACCP. Autorka, wykorzystując zdobywane od ponad dziesięciu lat wiedzę i doświadczenie w zakresie projektowania i wdrażania systemu HACCP, prezentuje przykłady tworzenia HACCP w ubojni świń, zakładach produkcji wędlin, konfekcjonowania mięsa i wędlin oraz praktyczny sposób podejścia do wdrażania systemu w sklepach. Jasny i przejrzysty układ oraz praktyczne przykłady tworzenia systemu w zakładach sprawiają, że poradnik krok po kroku skutecznie wprowadza w tajniki systemu HACCP.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|