Wojciechowska-Solis JuliaRozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów
Autor:
Smoluk-Sikorska Joanna
Wojciechowska-Solis Julia
Śmiglak-Krajewska Magdalena
Malinowski Mariusz
Wydawca:
Scholar
wysyłka: 48h
Większość dotychczasowych badań skupiała się na analizie jednej z dwóch sfer rynku ekologicznego – albo na sektorze produkcji rolnictwa ekologicznego, albo na sektorze konsumpcji żywności ekologicznej. W tej monografii znalazły się oba aspe
29% rabatu
34,51 zł
48,30 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|