|   Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów
                        Wydawca: 
                                    Scholar
                        
                     wysyłka: 48h 
                            ISBN:
                            
9788367450683                            
                         
                            EAN:
                            
9788367450683                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka ze skrzydełkami                            
                         
                            format:
                            
15.0x21.0cm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
226                            
                         
                            rok wydania:
                            
2024                            
                         (0) Sprawdź recenzje 36% rabatu30,88 zł Cena detaliczna:  48,30 zł 
                                DODAJ DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,88 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Większość dotychczasowych badań skupiała się na analizie jednej z dwóch sfer rynku ekologicznego – albo na sektorze produkcji rolnictwa ekologicznego, albo na sektorze konsumpcji żywności ekologicznej. W tej monografii znalazły się oba aspekty, co pozwala na holistyczne spojrzenie na rynek ekologiczny. (…) Dzięki połączeniu teoretycznych podstaw i aspektów praktycznych książka może służyć jako przewodnik dla tych, którzy chcą lepiej zrozumieć ten rynek i efektywnie na nim działać. Może dać im wgląd w trendy konsumenckie, strategie marketingowe, kwestie regulacyjne i inne czynniki wpływające na rozwój sektora żywności ekologicznej.
dr hab. Aneta Wysokińska, prof. ASzWoj
Autorzy opracowania dokonali gruntownego przeglądu literatury i aktów prawnych, a omawiając poszczególne zagadnienia, bogato zilustrowali je danymi empirycznymi (…).
W omawianej monografii zaprezentowano zatem cenne, ciekawe i – co bardzo ważne – kompleksowe podejście do kwestii uwarunkowań funkcjonowania rynku żywności ekologicznej, którego rola będzie rosła nie tylko ze względu na wzrost zamożności społeczeństw, lecz także na wdrażanie koncepcji Europejskiego Zielonego Ładu i towarzyszących jej strategii.
dr hab. inż. Tomasz Wojewodzic, prof. URK
             x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |