Wolski Franciszek
Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej wracają do tradycyjnych smaków, do własnoręcznie zrobionych wędlin z możliwie najlepszych produktów i według sprawdzonych przepisów, n
47% rabatu
3,15 zł
5,99 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,15 zł
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor:
Wolski Franciszek
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: niedostępny
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W k
48% rabatu
7,05 zł
13,44 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,05 zł
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
37% rabatu
3,79 zł
5,99 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,79 zł
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kuli
39% rabatu
3,64 zł
5,99 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,64 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|