Wędzenie mięsa i ryb ARTSTOTELES
Autor:
Wolski Franciszek
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363803247
EAN:
9788363803247
oprawa:
Miękka
format:
16.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
3,63 zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,62 zł
Opis produktu
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|