Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor:
Wolski Franciszek
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8038-085-1
EAN:
9788380380851
oprawa:
miękka
format:
165x235x7mm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
7,39 zł
Cena detaliczna:
13,44 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,39 zł
Opis produktu
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia; - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; - wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|