Domowy wyrób wędlin ARYSTOTELES
Autor:
Wolski Franciszek
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363803230
EAN:
9788363803230
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
16x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
37% rabatu
3,78 zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,77 zł
Opis produktu
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|