Szajna Renata

Okładka książki Usługi gastronomiczne HGT.12
Usługi gastronomiczne HGT.12
Autor: Szajna Renata
Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik omawia zagadnienia z piątej części kwalifikacji HGT.12 dotyczące usług gastronomicznych. Obszernie prezentuje zagadnienia związane z prowadzeniem usług gastronomicznych – w pierwszych rozdziałach przedstawia tematykę kierunków ro
14% rabatu
56,89
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kelner. Kwalifikacja T.10. Egzamin zawodowy
Szkoły ponadgimnazjalne
Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości, sygnalizuje treści, które kandydat na kelnera powinien opanować, oraz umożliwia sprawdzenie swojej wiedzy dzięki testom
14% rabatu
45,90
53,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniam
14% rabatu
52,38
60,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki za
14% rabatu
56,97
65,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćw
14% rabatu
56,89
65,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
REA - Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Ze
14% rabatu
45,48
52,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych
14% rabatu
57,75
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży. D
14% rabatu
43,75
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa kelnerska Podr. cz.1 REA
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umieję
14% rabatu
57,75
66,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.1 REA
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwicz
14% rabatu
43,75
50,60 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Usługi gastronomiczne Kw.T.15.3 podr.Technik żywienia i usług gastronom.WSIP
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące dz
45% rabatu
28,05
51,00 zł
niedostępny
Okładka książki REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik d
35% rabatu
42,43
65,00 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa gości 2 (konsumentów) REA-WSiP
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsł
15% rabatu
34,50
40,80 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa gości 1 (konsumentów) REA-WSiP
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner"" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsł
15% rabatu
35,43
41,90 zł
niedostępny
Okładka książki Tropiciele. Czterolatek BOX WSiP
Komplet materiałów dla czterolatków do nauki i zabawy w przedszkolu:Karty pracy (cz. 1 i 2)Karty przygotowują dziecko do czytania, pisania i liczenia, rozwijają umiejętność logicznego myślenia, kształcą motorykę, słuch fonematyczny, spostrz
18% rabatu
86,96
106,63 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługiwanie gości. Ćwiczenia cz.2 REA
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji 9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczen
36% rabatu
25,83
40,50 zł
niedostępny
Okładka książki Obsługa gości 1 podręcznik dla kelnerów REA
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i
2% rabatu
41,99
43,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj