Kmiołek Anna

Okładka książki Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórs
14% rabatu
55,95
64,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Usługi gastronomiczne WSiP
Usługi gastronomiczne WSiP
Autor: Kmiołek Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowani
14% rabatu
70,03
81,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygo
14% rabatu
68,22
79,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawi
14% rabatu
70,03
81,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kont
14% rabatu
70,03
81,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej s
14% rabatu
67,35
78,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia gastronomiczna cz.1 WSiP
Technologia gastronomiczna cz.1 WSiP
Autor: Kmiołek Anna
Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
16% rabatu
31,42
37,20 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronomiczna cz.2 Kmiołek WSiP
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w
16% rabatu
34,04
40,30 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj