Beata Sawicka

Okładka książki Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgo
11% rabatu
37,44
42,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.2
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
32,63
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Realizacja usług w recepcji cz.1
Realizacja usług w recepcji"" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym
18% rabatu
33,44
41,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebny
13% rabatu
58,68
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj