Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
                        Wydawca: 
                                    WSiP
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
9788302147234                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788302147234                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz                            
                         
                        
                            format:
                            
242x170x13mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
344                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2023                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            13% rabatu 
                60,60 zł
                    Cena detaliczna:  
                        69,90 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,60 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Zakres:
    PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
    podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
    umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
    tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.
             
            
        x 
         
                     
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |