Górska-Warsewicz Hanna

Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
14% rabatu
41,37
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebny
14% rabatu
58,55
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
zapowiedź
Okładka książki Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe
W książce „Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe” Autorka dokonała identyfikacji zależności między reputacją i kapitałem marek korporacyjnych uwzględniając ich tożsamość, wizerunek i reputację organiza
22% rabatu
92,76
119,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich
Funkcjonowanie przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich w zmieniającym się otoczeniu determinowane jest szeregiem uwarunkowań o charakterze wewnętrznym i zewnętrznym. Z jednej strony uwzględnić należy sytuację gospodarczą, zachowania
20% rabatu
28,16
35,00 zł
niedostępny
Okładka książki Funkcjonowanie przedsiębiorstwa hotelarskiego SGGW
20% rabatu
32,18
40,00 zł
niedostępny
Okładka książki Polityka turystyczna. Powstanie, rozwój, główne...
Rozwój turystyki sprawił, że władze zarówno na szczeblu lokalnym, jak i centralnym dostrzegły szansę na ekspansję gospodarcza i promocję regionów oraz krajów. W książce autorzy omówili: o istotę, powstanie i rozwój polityki turystycznej, o
34% rabatu
36,34
54,90 zł
niedostępny
Okładka książki Marketing żywności
Książka przybliża problematykę współczesnego marketingu żywności, dostarczając odpowiedzi na fundamentalne pytania, m.in. o to, jak skutecznie wprowadzać na rynek produkty stanowiące ofertę wartości i zarządzać nimi, w jaki sposób kreować m
27% rabatu
64,93
89,00 zł
niedostępny
Okładka książki Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami
17% rabatu
25,16
30,30 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj