Górska-Warsewicz HannaReputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe
Autor:
Górska-Warsewicz Hanna
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
W książce „Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe” Autorka dokonała identyfikacji zależności między reputacją i kapitałem marek korporacyjnych uwzględniając ich tożsamość, wizerunek i reputację organiza
27% rabatu
86,33 zł
119,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
14% rabatu
41,42 zł
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebny
14% rabatu
58,61 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich
Autor:
Górska-Warsewicz Hanna
Wydawca:
SGGW
wysyłka: niedostępny
Funkcjonowanie przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich w zmieniającym się otoczeniu determinowane jest szeregiem uwarunkowań o charakterze wewnętrznym i zewnętrznym. Z jednej strony uwzględnić należy sytuację gospodarczą, zachowania
19% rabatu
28,19 zł
35,00 zł
niedostępny
19% rabatu
32,22 zł
40,00 zł
niedostępny
Rozwój turystyki sprawił, że władze zarówno na szczeblu lokalnym, jak i centralnym dostrzegły szansę na ekspansję gospodarcza i promocję regionów oraz krajów. W książce autorzy omówili: o istotę, powstanie i rozwój polityki turystycznej, o
27% rabatu
39,82 zł
54,90 zł
niedostępny
Książka przybliża problematykę współczesnego marketingu żywności, dostarczając odpowiedzi na fundamentalne pytania, m.in. o to, jak skutecznie wprowadzać na rynek produkty stanowiące ofertę wartości i zarządzać nimi, w jaki sposób kreować m
27% rabatu
65,02 zł
89,00 zł
niedostępny
Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP
Autor:
Górska-Warsewicz Hanna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami
17% rabatu
25,19 zł
30,30 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|