Dłużewska Anna

Okładka książki Społeczno kulturowe dysfunkcje turystyczne w krajach islamu
Przedmiotem pracy jest przedstawienie problemów kulturowych związanych z turystyką - przede wszystkim zachodnią - w wybranych krajach muzułmańskich. Podstawą teoretyczną pracy jest koncepcja turystyki jako spotkania kultur oraz problematyka
18% rabatu
33,56
40,95 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technologia żywności cz.2 Dłużewski  WSiP
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywcz
16% rabatu
39,12
46,60 zł
niedostępny
Okładka książki Ogólna technologia żywności
Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - proce
21% rabatu
49,74
63,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj