Okładka książki Ogólna technologia żywności

Ogólna technologia żywności

Wydawca: WNT
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788320436105
EAN: 9788320436105
oprawa: Miękka
format: 16.5x23.6cm
język: polski
liczba stron: 588
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
50,43 zł
Cena detaliczna: 
63,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,31

Opis produktu

Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - procesy chemiczne - procesy biotechnologiczne - chłodzenie i zamrażanie - ogrzewanie - odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych - zakwaszanie - funkcjonalne dodatki do produktów - mycie i dezynfekcja urządzeń - pakowanie, przechowywanie, transport żywności - gospodarowanie energią i wodą - ochrona środowiska
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj