Okładka książki Technologia żywności cz.2 Dłużewski  WSiP

Technologia żywności cz.2 Dłużewski WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302079764
EAN: 9788302079764
oprawa: Miękka
podtytuł: Technikum
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 420
rok wydania: 2008
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
39,35 zł
Cena detaliczna: 
46,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,35

Opis produktu

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj