Technologia żywności cz.2 Dłużewski WSiP
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302079764
EAN:
9788302079764
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
420
rok wydania:
2008
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
39,35 zł
Cena detaliczna:
46,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,35 zł
Opis produktu
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|