Drużbański GrzegorzDobra kuchnia. Gotowanie na parze Dragon
Autor:
Drużbański Grzegorz
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną iróżnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekor stereotypom onudnych, pozbawionych smaku potrawach zpary obserwuje się rosnącą popularność tej tec
32% rabatu
4,05 zł
5,99 zł
niedostępny
Dobra kuchnia. Gotowanie na parze TW Dragon
Autor:
Drużbański Grzegorz
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Got
41% rabatu
26,73 zł
44,95 zł
niedostępny
Człowiek XXI wieku nieustannie się spieszy - od najmłodszych lat jest pochłonięty nauką, p otem pracą. Coraz częściej brakuje nam czasu na wypoczynek i zdrowe posiłki. Jednak warto pamiętać, że p rawidłowe odżywianie nie oznacza koniec znoś
45% rabatu
24,72 zł
44,95 zł
niedostępny
Niezwykła popularność sałatek to zasługa ich uniwersalności. Mogą stanowić samodzielne, pełnowartościowe danie,przystawkę, dodatek do głównej potrawy lub deser. Są smaczne, kolorowe, apetyczne i zdrowe, a ich różnorodność zależy od indywidu
45% rabatu
16,47 zł
29,95 zł
niedostępny
Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc. Truskawki
43% rabatu
3,39 zł
5,99 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|