Dobra kuchnia. Gotowanie na parze TW Dragon
Autor:
Drużbański Grzegorz
Wydawca:
Dragon
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363559205
EAN:
9788363559205
oprawa:
Twarda
format:
17.0x25.0cm
język:
polski
Seria:
DOBRA KUCHNIA
liczba stron:
240
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
41% rabatu
26,73 zł
Cena detaliczna:
44,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,73 zł
Opis produktu
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|