|
nowość
Dobra kuchnia. Gotowanie na parze (okładka twarda)
Autor:
Drużbański Grzegorz
Wydawca:
DRAGON /TROY - DYSTRYBUCJA/
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-8274-516-0
EAN:
9788382745160
oprawa:
Twarda
format:
245x170x22mm
język:
polski
liczba stron:
240
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
28,57 zł
Cena detaliczna:
54,95 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,60 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaGotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|