Format-ABObsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
11% rabatu
40,11 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
18% rabatu
36,70 zł
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
11% rabatu
33,88 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
18% rabatu
28,54 zł
35,00 zł
Dodaj
do koszyka Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. ""Planowanie i realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotow
18% rabatu
21,20 zł
26,00 zł
Dodaj
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
11% rabatu
43,68 zł
49,00 zł
Dodaj
do koszyka Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Autor:
Derbis Anna
Linka Lidia
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętn
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
11% rabatu
33,88 zł
38,00 zł
Dodaj
do koszyka Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
18% rabatu
24,46 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Autor:
Joanna Ewa Kowalska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
11% rabatu
26,74 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
18% rabatu
23,65 zł
29,00 zł
Dodaj
do koszyka Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Autor:
Beata Sawicka (red.)
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
18% rabatu
30,18 zł
37,00 zł
Dodaj
do koszyka Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Autor:
A. Swastek
D. Sydorko-Raszewska
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
18% rabatu
30,18 zł
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
11% rabatu
26,74 zł
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
11% rabatu
52,60 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.
Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
11% rabatu
52,60 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
11% rabatu
34,76 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
11% rabatu
52,60 zł
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|