Format-AB

Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
11% rabatu
40,11
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
18% rabatu
36,70
45,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 „Organizacj
11% rabatu
33,88
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną po
18% rabatu
28,54
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. ""Planowanie i realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotow
18% rabatu
21,20
26,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
11% rabatu
43,68
49,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętn
11% rabatu
34,76
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
11% rabatu
33,88
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
18% rabatu
24,46
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
11% rabatu
26,74
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastr. cz.II Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
11% rabatu
34,76
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
18% rabatu
23,65
29,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
11% rabatu
34,76
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
18% rabatu
30,18
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
18% rabatu
30,18
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
11% rabatu
26,74
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
11% rabatu
52,60
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
11% rabatu
52,60
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
11% rabatu
34,76
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
11% rabatu
52,60
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj