Format-AB

Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
7% rabatu
54,92
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,92
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętn
7% rabatu
44,66
48,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
7% rabatu
48,40
52,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,40
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
7% rabatu
35,37
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,37
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
7% rabatu
35,37
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,37
Okładka książki Żywienie i usługi gastr. cz.II Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
7% rabatu
36,30
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,26
Okładka książki Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
18% rabatu
23,69
29,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,69
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
7% rabatu
36,30
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,26
Okładka książki Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
18% rabatu
30,23
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
18% rabatu
30,23
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,23
Okładka książki ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
7% rabatu
35,37
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,37
Okładka książki Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
7% rabatu
62,35
67,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,84
Okładka książki Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
7% rabatu
60,50
65,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,50
Okładka książki Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
7% rabatu
46,54
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54
Okładka książki Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany te
18% rabatu
40,84
50,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,54
Okładka książki Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
18% rabatu
40,03
49,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,03
Okładka książki Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną po
18% rabatu
39,20
48,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,20
Okładka książki Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych d
18% rabatu
39,20
48,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,66
Okładka książki Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy p
18% rabatu
42,48
52,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,48
Okładka książki Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie"" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygot
18% rabatu
40,84
50,00 zł
niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,84
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj