Format-AB

Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. ""Planowanie i realizacja usług w recepcji"". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotow
15% rabatu
22,19
26,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organiza
7% rabatu
32,66
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gas
7% rabatu
45,74
49,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętn
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: (PDG). Podejmowanie i prowadze
15% rabatu
29,87
35,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Orga
7% rabatu
35,47
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. ""Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pom
15% rabatu
25,60
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastr.cz.III Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
15% rabatu
33,27
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. 1
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia"" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastr. cz.II Tech. gast. z tow.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyz
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w
15% rabatu
24,75
29,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie i usługi gastronomiczne część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz. IV podstawy turystyki
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.
15% rabatu
31,59
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
15% rabatu
31,59
37,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
15% rabatu
32,44
38,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
ZBIOR ZADAN I PYTAN Z OLIMPIADY WIEDZY O ZYWIENIU I ZYWNOSCI
7% rabatu
28,00
30,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
7% rabatu
55,08
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.
7% rabatu
55,08
59,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
Podręcznik pt. ""Towaroznawstwo spożywcze"" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy i
7% rabatu
36,39
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
1
2
3
4
4
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj