Okładka książki Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

Wydawca: Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN: 9788366796089
EAN: 9788366796089
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 236x170 mm
liczba stron: 336
rok wydania: 2024
(0) Sprawdź recenzje
11% rabatu
48,93 zł
Cena detaliczna: 
55,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,75

Opis produktu

Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj