Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: 48h
ISBN:
9788366796089
EAN:
9788366796089
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
236x170 mm
liczba stron:
336
rok wydania:
2024
(0) Sprawdź recenzje
11% rabatu
49,04 zł
Cena detaliczna:
55,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,98 zł
Opis produktuWobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2 Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Treść podręcznika pozostała bez zmian. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|