Obiedziński Mieczysław W.
Temat jest chętnie roztrząsany w codziennej prasie i kolorowych tygodnikach, warto jednak sięgnąć po naukowo opracowane fakty.
Fascynujące szczegóły radzenia sobie z chemią (lub... nieradzenia sobie) naszej wątroby, nerek, naszych enzymaty
45% rabatu
23,10 zł
42,00 zł
niedostępny
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.
Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń – autorzy dokonali podziału na zagroż
15% rabatu
62,81 zł
73,50 zł
niedostępny
W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsi
15% rabatu
62,81 zł
73,50 zł
niedostępny
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały
15% rabatu
69,98 zł
81,90 zł
niedostępny
Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klien
15% rabatu
70,88 zł
82,95 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|