Okładka książki Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8374262605
EAN: 9788374262606
oprawa: Miękka
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 278
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
62,95 zł
Cena detaliczna: 
73,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,81

Opis produktu

W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę oraz urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne wobec przepisów krajowych, które mogłyby być z niezgodne z ich zapisami. Rozporządzenia te odnoszą się zarówno do zagadnień dotyczących GMP, GHP, HACCP, ale również regulują sposób prowadzenia urzędowej kontroli żywności. Wymagania zawarte w nowych przepisach zaczną w wiekszości zapisów obowiązywać od 1 stycznia 2006 roku. Niniejsza publikacja przedstawia problemy na jakie napotyka przemysł spożywczy, a także sposoby wdrożenia GMP, GHP i HACCP zgodnie z nowymi przepisami.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj