Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
837187958X
EAN:
9788371879586
oprawa:
Miękka
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
92
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
71,05 zł
Cena detaliczna:
82,95 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,88 zł
Opis produktu
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i była dla nich bezpieczna.
Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i zarządzania jakością to nie tylko „przykry” obowiązek, ale narzędzia, które w bardzo skuteczny sposób pozwalają na sprawne zarządzanie i nadzór nad produkcją. W poradniku omówiono na przykładzie restauracji każdy etap wdrażania w zakładzie żywienia zbiorowego zasad systemu HACCP, jego przykładowy plan, analizę zagrożeń i wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP). Całość została uzupełniona przykładową dokumentacją.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|