Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
837426036X
EAN:
9788374260367
oprawa:
Miękka
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
136
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
70,15 zł
Cena detaliczna:
81,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,98 zł
Opis produktu
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały oczekiwania klientów i były dla nich bezpieczne.
Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i zarządzania jakością to nie tylko „przykry” obowiązek, ale narzędzia, które w bardzo skuteczny sposób pozwalają na sprawne zarządzanie i nadzór nad produkcją.
W poradniku omówiono każdy etap wdrażania zasad systemu HACCP, jego przykładowy plan, analizę zagrożeń i wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP). Całość została uzupełniona przykładową dokumentacją.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|