Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.3
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788366040069
EAN:
9788366040069
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
240x170x15 mm
liczba stron:
284
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
21% rabatu
51,84 zł
Cena detaliczna:
66,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,78 zł
Opis produktu
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|