Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302153563
EAN:
9788302153563
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
254
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
36,40 zł
Cena detaliczna:
43,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,40 zł
Opis produktu
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|