Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.15
Autor:
Piotr Dominik (red. nauk.)
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302150265
EAN:
9788302150265
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15
format:
17x24,2 cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
26,47 zł
Cena detaliczna:
40,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,43 zł
Opis produktu
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|