Pod red. Beaty SawickiejHotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
20% rabatu
30,50 zł
38,00 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
45% rabatu
20,90 zł
38,00 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
45% rabatu
21,45 zł
39,00 zł
niedostępny
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
20% rabatu
28,08 zł
35,00 zł
niedostępny
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|