Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788389184481
EAN:
9788389184481
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Technikum
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
224
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
21,45 zł
Cena detaliczna:
39,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,45 zł
Opis produktu
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|