Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Autor:
Pod red. Beaty Sawickiej
Wydawca:
Format-AB
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788389184542
EAN:
9788389184542
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
20,90 zł
Cena detaliczna:
38,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,90 zł
Opis produktu
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|