Okładka książki Rolnictwo cz.2 Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

Rolnictwo cz.2 Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda

Wydawca: VIRIDIA AB
wysyłka: 48h
ISBN: 9788366457119
EAN: 9788366457119
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 234x168 mm
liczba stron: 276
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
53,62 zł
Cena detaliczna: 
64,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,06

Opis produktu

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj