Rolnictwo, cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788361574866
EAN:
9788361574866
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik rolnik
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
276
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
33,40 zł
Cena detaliczna:
39,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,33 zł
Opis produktu
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|