Zasady żywienia Poradnik metodyczny
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375442564
EAN:
9788375442564
oprawa:
Miękka
podtytuł:
szkoła zasadnicza
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
76
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
33% rabatu
10,12 zł
Cena detaliczna:
15,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,11 zł
Opis produktu
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet.
Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|