Zasady żywienia REA
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8371415966
EAN:
9788371415968
oprawa:
Miękka
format:
19.0x25.0cm
język:
polski
liczba stron:
168
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
16% rabatu
35,30 zł
Cena detaliczna:
41,80 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,30 zł
Opis produktu
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|