Sztukamięs ze szlachtuza. Nieopowiedziana historia mięsa
                            Autor:
                            
                                        MAGDALENA KASPRZYK-CHEVRIAUX
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Czarne
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
9788381912709                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788381912709                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
oprawa: twarda                            
                         
                        
                            podtytuł:
                            
Nieopowiedziana historia mięsa                            
                         
                        
                            format:
                            
215x133 mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                        
                            Seria:
                            
                                            POZA SERIĄ
                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
328                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            43% rabatu 
                28,34 zł
                    Cena detaliczna:  
                        49,90 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,34 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Po raz pierwszy w historii łatwy dostęp do mięsa ma każdy Polak. Jeszcze wiek temu nasi przodkowie mogli tylko o tym pomarzyć, dziś jednak żyjemy w erze przesytu i hodowli przemysłowych. Pytanie o zasadność jedzenia mięsa nigdy nie było bardziej aktualne. Jedni twierdzą, że jest ono passé, inni uważają, że to nasza polska tradycja. Jak jest naprawdę?  Ta książka powstała, ponieważ wierzę, że jako „obywatele świata” powinniśmy znać naszą historię. Zanim więc sięgniecie po smażoną pierś brojlera lub grillowaną karkówkę z tucznika, poznajcie prawdziwą historię polskiego mięsa i odkryjcie dawny świat polskiej kuchni, w której pekefleisz, pierśnik czy kapłon królowały nie tylko od święta.  Autorka
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |