Okładka książki Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

Wydawca: Systherm
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788361265764
EAN: 9788361265764
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 17x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 436
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
32% rabatu
78,72 zł
Cena detaliczna: 
115,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 78,72

Opis produktu

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj