Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
Wydawca:
Systherm
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788361265764
EAN:
9788361265764
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
17x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
436
rok wydania:
2013
(0) Sprawdź recenzje
32% rabatu
78,72 zł
Cena detaliczna:
115,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 78,72 zł
Opis produktu
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|