|
nowość
The Anatomy of a Japanese Knife. The Ultimate Guide to the Culture and Craft
Autor:
Helen Symonds
Tom Saunders
Wydawca:
Quadrille
wysyłka: 48h
EAN:
9781837834143
oprawa:
Twarda
format:
283x217x30mm
liczba stron:
256
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
32% rabatu
111,85 zł
Cena detaliczna:
165,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 115,15 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaThe Anatomy of a Japanese Knife is the definitive introduction to the best knives in the business. The craftsmanship of Japanese knives is unparalleled and much coveted across the globe; to own a blade forged in Japan is to know quality, respect history and love food. The Anatomy of a Japanese Knife walks us through the principles of knifemaking, from blade shapes, materials, handles and finishes to showcase the very best that Japan has to offer. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|