Opakowanie The Little Book About Bread

The Little Book About Bread

Wydawca: OH
wysyłka: 48h
ISBN: 9781800690110
EAN: 9781800690110
oprawa: Twarda
podtytuł: Baked to Perfection
format: 12.0x14.5cm
język: angielski
liczba stron: 192
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
25,85 zł
Cena detaliczna: 
32,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,85
Bread was first made at least 14,000 years ago, and this magical alchemy of grain, yeast, and water has been sustaining people ever since. Today, there is not a country in the world that does not enjoy some form of bread as part of their culinary tradition. The story of bread is the story of civilization – but bread is so much more than a food. It's also a symbol of community and 'breaking bread' a metaphor for shared blessings. The Little Book About Bread is a celebration of this ancient foodstuff in all its fabulous forms. From sourdough to focaccia and from challah to brioche, it's crammed with fascinating history, fabulous quotes and handy hints and tips. It's little, yes – but large when it comes to shouting about the joy of bread in all its many guises.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj