Okładka książki Zarys nanotechnologii zywności i kosmetyków

Zarys nanotechnologii zywności i kosmetyków

Wydawca: Naukowe Sophia
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788365929709
EAN: 9788365929709
oprawa: oprawa: twarda
format: 17,5x24,5 cm
liczba stron: 162
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
21% rabatu
36,96 zł
Cena detaliczna: 
47,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,91

Opis produktu

Nanotechnologia jest jedną z najszybciej i burzliwie rozwijających się dziedzin nauki i technologii, w tym nanotechnologii żywności i kosmetyków. W ubiegłym roku, nanotechnologia przyniosła dochód sięgający ponad trylion dolarów amerykańskich. W zyskach przoduje inżynieria materiałowa i przemysł elektroniczny, a dalej przemysł farmaceutyczny, produkcja chemikaliów, zagospodarowanie przestrzeni kosmicznej, produkcja narzędzi, opieka zdrowotna i prace nad samorozwojem. Zatem nanotechnologia jest uważana za siłę napędową światowej ekonomii. Na rozwiązaniach nanotechnologicznych może skorzystać też technologia żywności i kosmetyków. Niniejsza książka przedstawia już znane jak również możliwe zastosowania nanotechnologii produkcji żywności począwszy od rolnictwa i chowu zwierząt po gotowe produkty spożywcze oraz omawia kosmetyki kolejnej generacji wykorzystujące zdobycze nanotechnologii. Książka ta skierowana jest do czytelników o średnim zaawansowaniu wiedzy z dziedziny nauk ścisłych i technologii. Może więc ona uzupełniać inne, istniejące już na rynku monografie na bardziej zaawansowanym poziomie. Autor - prof. zw. Piotr Tomasik
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj