Okładka książki Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu

Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu

Autor: Gahm Bernhard
Wydawca: Multico
wysyłka: 48h
ISBN: 83-7073-437-5
EAN: 9788370734374
oprawa: miękka
podtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
format: 190x130x8mm
język: polski
Seria: ZRÓB TO SAM
liczba stron: 144
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
18,16 zł
Cena detaliczna: 
27,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,70

Opis produktu

Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.Domowy wyrób wędlin to:rodzinne spędzenie wolnego czasu- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;sukces towarzyski- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;zdrowsze odźywianie- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj