Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu
Autor:
Gahm Bernhard
Wydawca:
Multico
wysyłka: 48h
ISBN:
83-7073-437-5
EAN:
9788370734374
oprawa:
miękka
podtytuł:
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
format:
190x130x8mm
język:
polski
Seria:
ZRÓB TO SAM
liczba stron:
144
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
18,16 zł
Cena detaliczna:
27,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,70 zł
Opis produktu
Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.Domowy wyrób wędlin to:rodzinne spędzenie wolnego czasu- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;sukces towarzyski- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;zdrowsze odźywianie- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|