nowość
Okładka książki Chicken and Charcoal. Yakitori, Yardbird, Hong Kong

Chicken and Charcoal. Yakitori, Yardbird, Hong Kong

Autor: Matt Abergel
Wydawca: Phaidon Press
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9780714876450
EAN: 9780714876450
oprawa: Twarda
liczba stron: 240
rok wydania: 2018
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
32% rabatu
129,48 zł
Cena detaliczna: 
191,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 191,00

The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level

Chicken is the world's best loved meat, and yakitori is one of the simplest, healthiest ways to cook it. At Yardbird in Hong Kong, Canadian chef Matt Abergel has put yakitori on the global culinary map. Here, in vivid style, with strong visual references to Abergel's passion for skateboarding, he reveals the magic behind the restaurant's signature recipes, together with detailed explanations of how they source, butcher, skewer, and cook the birds with no need for special equipment. Fire up the grill, and enjoy. The first comprehensive book about yakitori to be published in English, this book will appeal to home cooks and professional chefs alike.

x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj